Légtartály kereső

Keresett kifejezés:
Térfogat (liter):
min.:
max.:
Üzemi nyomás (bar):

Elrendezés:

Kivitel:

Kondenzátum kezelés

Amit a kondenzátumról tudni kell

Amit a kondenzátumról tudni kell

A kondenzátum (csővezetéki korrózión, szerszámkopáson stb. kívül) környezeti veszélyeket is hordoz: a kompresszorok levegőn és vízgőzön kívül port, ipari szennyezésből származó vegyületeket, kenéshez alkalmazott olajakat is beszívhatnak, melyek a sűrítés során átalakulva, illetve a kondenzvízbe kerülve igen agresszív elegyet képezhetnek.

tovább

Olaj-víz szétválasztás

Olaj-víz szétválasztás

Gyakran a kondenzátum 99% vízből és csak 1% olajból áll, ezért a kondenzátum helyszínen történő kezelése mindig gazdaságosabb, mint a költséges elszállítás és ártalmatlanítás.
Megoldásunk egy olaj-vízszétválasztó rendszer diszpergált kondenzátumokhoz, mely már sok éve bizonyít, és folyamatosan továbbfejlesztik. Biztonságos kezelést tesz lehetővé, így a kezelt víz szennyvízcsatornába történő beeresztése nem ütközik a rendelkezésekkel.

tovább

Kondenzátum leeresztés

Kondenzátum leeresztés

Mindenkinek, aki sűrített levegős berendezést működtet, szükséges, hogy szabályozza és kezelje az elkerülhetetlenül megjelenő kondenzátumot, mivel ezt a környezetvédelmi, gazdasági és technikai szabályozások megkívánják.
Azt is figyelembe kell venni, hogy a keletkező sűrített levegő kondenzátum mennyisége változik (pl.: a hőmérséklet, éghajlati zóna, tengerszint feletti magasság, relatív páratartalom és a sűrített levegő áramlássebessége szerint.)

tovább