• 1
  • 3
  • 2

Kondenzátum kezelés

Amit a kondenzátumról tudni kell

Amit a kondenzátumról tudni kell

A kondenzátum (csővezetéki korrózión, szerszámkopáson stb. kívül) környezeti veszélyeket is hordoz: a kompresszorok levegőn és vízgőzön kívül port, ipari szennyezésből származó vegyületeket, kenéshez alkalmazott olajakat is beszívhatnak, melyek a sűrítés során átalakulva, illetve a kondenzvízbe kerülve igen agresszív elegyet képezhetnek.

tovább

Olaj-víz szétválasztás

Olaj-víz szétválasztás

Gyakran a kondenzátum 99% vízből és csak 1% olajból áll, ezért a kondenzátum helyszínen történő kezelése mindig gazdaságosabb, mint a költséges elszállítás és ártalmatlanítás.
Megoldásunk egy olaj-vízszétválasztó rendszer diszpergált kondenzátumokhoz, mely már sok éve bizonyít, és folyamatosan továbbfejlesztik. Biztonságos kezelést tesz lehetővé, így a kezelt víz szennyvízcsatornába történő beeresztése nem ütközik a rendelkezésekkel.

tovább

Kondenzátum leeresztés

Kondenzátum leeresztés

Mindenkinek, aki sűrített levegős berendezést működtet, szükséges, hogy szabályozza és kezelje az elkerülhetetlenül megjelenő kondenzátumot, mivel ezt a környezetvédelmi, gazdasági és technikai szabályozások megkívánják.
Azt is figyelembe kell venni, hogy a keletkező sűrített levegő kondenzátum mennyisége változik (pl.: a hőmérséklet, éghajlati zóna, tengerszint feletti magasság, relatív páratartalom és a sűrített levegő áramlássebessége szerint.)

tovább

Kapcsolat


Márton Krisztián légtartály specialista
Az Ön személyes 
szaktanácsadója:

Márton Krisztián
energetikus, szaktanácsadó, légtartály specialista

Mobil: 06-30/449-5946

E-mail: info@legtartaly.hu

Ajánlatkérés ADATLAP

További cégadatokat itt talál

ENGLISHGyakori kérdések

Légtartályt teherautóhoz, pótkocsihoz, buszhoz is árulnak?

Nem, csak sűrített levegő (és nitrogén) tárolására alkalmas, iparban használt, fixen telepített, nem közlekedésben használható légtartályokat forgalmazunk.