• 1
  • 3
  • 2

Kondenzátum kezelés

Amit a kondenzátumról tudni kell

Amit a kondenzátumról tudni kell

A kondenzátum (csővezetéki korrózión, szerszámkopáson stb. kívül) környezeti veszélyeket is hordoz: a kompresszorok levegőn és vízgőzön kívül port, ipari szennyezésből származó vegyületeket, kenéshez alkalmazott olajakat is beszívhatnak, melyek a sűrítés során átalakulva, illetve a kondenzvízbe kerülve igen agresszív elegyet képezhetnek.

tovább

Olaj-víz szétválasztás

Olaj-víz szétválasztás

Gyakran a kondenzátum 99% vízből és csak 1% olajból áll, ezért a kondenzátum helyszínen történő kezelése mindig gazdaságosabb, mint a költséges elszállítás és ártalmatlanítás.
Megoldásunk egy olaj-vízszétválasztó rendszer diszpergált kondenzátumokhoz, mely már sok éve bizonyít, és folyamatosan továbbfejlesztik. Biztonságos kezelést tesz lehetővé, így a kezelt víz szennyvízcsatornába történő beeresztése nem ütközik a rendelkezésekkel.

tovább

Kondenzátum leeresztés

Kondenzátum leeresztés

Mindenkinek, aki sűrített levegős berendezést működtet, szükséges, hogy szabályozza és kezelje az elkerülhetetlenül megjelenő kondenzátumot, mivel ezt a környezetvédelmi, gazdasági és technikai szabályozások megkívánják.
Azt is figyelembe kell venni, hogy a keletkező sűrített levegő kondenzátum mennyisége változik (pl.: a hőmérséklet, éghajlati zóna, tengerszint feletti magasság, relatív páratartalom és a sűrített levegő áramlássebessége szerint.)

tovább

Kapcsolat


Márton Krisztián légtartály specialista
Az Ön személyes 
szaktanácsadója:

Márton Krisztián
energetikus, szaktanácsadó, légtartály specialista

Mobil: 06-30/449-5946

E-mail: info@legtartaly.hu

Ajánlatkérés ADATLAP

További cégadatokat itt talál

ENGLISHGyakori kérdések

A légtartály adattáblája mit tartalmaz?

Az adattáblán olvashatóan fel kell tüntetni az alábbi adatokat: A gyártó neve és telephelye, Gyártási év, Gyári szám, Méretezési nyomás, Próbanyomás, A nyomástér térfogata, A megengedett legmagasabb és legalacsonyabb üzemi hőmérséklet. Az adattáblát úgy kell a nyomástartó edényre felerősíteni, hogy az üzemeltetés közben is olvasható, látható legyen. Az adattáblát lefesteni, szövegét olvashatatlanná tenni tilos.